Trappisten Proeverij

    Lekker, leerzaam en gezellig!    

Het team van de Kloostergang organiseert Proeverijen. Tijdens z’n proeverij leert men over de Orde van de Trappisten, de abdijen, de bieren en zoveel meer. Dit terwijl je tijdens het proeven steeds het goede doel steunt.   

Wil je méér dan alleen bier? Wij bieden ook diverse andere producten aan tijdens een proeverij zoals kaas, brood, chocolade, wijnen,..


  WAAR proef je dit hemels genot?


In De Kloostergang 

Waar kan je beter een proeverij organiseren dan in dé plaats met de grootste trappistenkaart ter wereld. In hartje Aarschot ontdek je in een uniek kader de trappistenwereld. Men proeft vakmanschap en we nemen je mee door woord en beeld in deze interessante trappistenwereld.  

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

Foto: Kloostergang, AarschotOdoo • Tekst en afbeelding
Foto: Wijnkasteel Haksberg, Tielt WingeOdoo + afbeelding en tekst

Op locatie 

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen te genieten van de diverse trappistenbieren. We ontdekken verschillende smaken en geuren, dit terwijl we steeds  anekdotes vertellen. We proeven bekende maar ook vaak onbekende internationale trappisten. Ideaal als leuke teambuilding of voor grote groepen.  

Leer als team de traditie, de waarde en normen van de monniken kennen tijdens deze verrassende activiteit voor verenigingen en bedrijven.  

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

Bij je thuis 

Is er geen BOB in de buurt en wil iedereen deelnemen? Dan is dit de perfecte optie. Samen gaan we bij jouw thuis op ontdekking in de trappistenwereld. Wij nemen onze glazen, bieren en leuke anekdotes mee en testen samen ons smaakpallet.

We proeven verschillende trappisten op jullie tempo en leren iets over onze Belgische biercultuur. Een kleine vriendengroep of een grote familie, ideaal om samen op een leuke manier wat bij te leren.   

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor jouw proeverij.

 

Foto: Zundert ProeverijOdoo • Tekst en afbeelding

Wil je liever zelf Trappist Tappen?

Wij verhuren ook een mobiele tap zodat je op events kan uitpakken met Trappist op vat. Wij leveren deze met bijhorende Co2 + vaten + glazen.

Tappen maar!

Odoo • Tekst en afbeelding